Søg

Holmens Kanal 7

Cases

Holmens Kanal 7

Ejendommen på Holmens Kanal 7, bestående af ca 6000 m2 fordelt på 5 etager, samt 577 m2 kælder, er opført i 1862 af arkitekt Johan D. Den er oprindelig opført som varepakhus for Familien Grøn’s grosserer- og tekstilhandel. Ejendommen er opført ovenpå en kerne af flådens gamle magasinbygning, og opfyldt af gamle skibe, bolværker samt sandbanker.

Ejendommen er i udgangspunkt fredet, men er omfattet af Bygningsfredningslovens § 7 a. dvs. at det er tilladt at udføre visse typer ombygninger i bygningens indre uden tilladelse fra Slots- og Kulturstyrelsen. Det er dog ikke tilladt at udføre ændringer på bygningens ydre eller hovedstruktur uden tilladelse.

Alle etager er blevet renoveret og istandsat af eksisterende forhold. I stuens forhus finder man nu en bistro, kantine, og et mødes center. På 1-4 sal, samt stuens baghus er der udført en omfattende gennemrenovering af kontorarealer, med forskellige etagespecifikke indretninger til de tre forskellige lejere der flytter ind. Kælderen har fået et løft, og man finder nu en større cykel kælder, samt omklædning med bad.

 

Opgave: projekt-, projekterings- og byggeledelse samt sikkerhedskoordinering

Bygherre: Jeudan A/S

Arkitekt rådgiver: H+ Arkitekter

Ingeniør rådgiver teknik: JL Engineering

Byggepladskoordinator: Sitehub.

Udbud og organisering: Jeudan egenproduktion og enkelte udbudte fagentrepriser.

Dato

3. maj 2023